Deng Mayot marxa amb la selecció i es perdrà el debut de l'ADT Torreforta

La temporada EBA de l'ADT Torreforta arrencarà aquest diumenge a la pista del també nouvingut Alpicat, indret on ja va competir a la Lliga Catalana. Ho farà sense el pivot de més centímetres de l'equip, concentrat amb el seu país.

L'absència de Deng Mayot transformarà la lectura prèvia de l'Alpicat-ADT Torreforta: és impossible que un jugador de 2.18 no modifiqui els esquemes de totes dues banquetes, encara més davant un rival, l'Alpicat, que no destaca pas per acumular centímetres a pista. Deng disputa la fase prèvia a les classificatòries de l'Afrobasket amb Sudan del Sud.

deng

L'inici de la conferència C de la Lliga EBA va endarrerir-se una setmana perquè els tests serològics no van arribar a temps als clubs: des d'ara, els equips se sotmetran a proves d'antígens 72 hores abans de la jornada. No serà el primer Alpicat-ADT Torreforta del curs; el precedent, la Lliga Catalana EBA i amb triomf local per 77-71. L'ADT Torreforta d'ara, però, acumula més rodatge a les cames tot i que encara falten fitxatges per tancar.

Si no sorgeixen més entrebancs, l'Alpicat-ADT Torreforta es jugarà diumenge a les 19.30 hores.