Ni Baixada de l'Àliga ni aglomeracions a la Part Alta

No hi va haver Baixada de l'Àliga la mitjanit de dilluns a dimarts, ni tampoc festes alternatives ni aglomeracions a la Part Alta. El dispositiu policial i les restriccions d'accés decretats per l'Ajuntament van acabar de dissuadir possibles concentracions espontànies.

La Part Alta de Tarragona va viure aquest dilluns la nit del 21 de setembre més silenciosa de les darreres dècades. A la suspensió d'un dels actes més multitudinaris de Santa Tecla, la Baixa de l'Àliga, se li van sumar les restriccions de mobilitat anunciades pel consistori tarragoní al nucli antic per evitar possibles concentracions espontànies.

pla

Així, durant tota la nit dispositius de la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i Protecció Civil van patrullar els carrers d'una Part Alta deserta, sense haver de prohibir l'accés a la mateixa en cap moment, més enllà de les restriccions d'aparcament decretades als carrers del voltant i als aparcaments municipals.

Des de l'ajuntament tarragoní creuen que era una mesura necessària per a poder controlar possibles aglomeracions. Unes restriccions que continuaran aquest dimarts a la nit, coincidint amb la revetlla del dia de Santa Tecla.