Localitzat un cos sense vida a la platja de La Móra de Tarragona

Cap a les vuit del matí un grup de banyistes haurien trobat el cos d’un home surant a l’aigua de la platja de la Móra de Tarragona. Els mateixos banyistes l’haurien tret de l’aigua i han avisat als serveis d’emergències i a la Guàrdia Urbana de Tarragona que s’haurien desplaçat ràpidament al lloc dels fets però sense poder fer res per salvar-li la vida.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació dels fets però les primeres hipòtesis apunten que la persona hauria mort per ofegament. Segons el cos policial es tractaria d’un home d’entre 35 i 40 anys de raça caucàsica.

Els fets han provocat que s’hagi precintat durant bona part del matí un tram de la platja de la Móra als banyistes. Cap a tres quarts d’onze s’ha produït l’aixecament del cos.

Tot plegat ha passat en una hora on encara no hi ha actius els serveis de salvament marítim i per aquest motiu no han intervingut.

Si es confirma la mort per ofegament, aquesta seria la primera víctima per aquest tipus a la costa de la ciutat de Tarragona aquesta temporada de platges. Tot i les baixes dades els serveis de socorrisme i salvament demanen a tothom màxima precaució sobretot fora d’horari de vigilància. L’estiu passat va ser negre a la Costa Daurada quan 12 persones van morir ofegades.