Els alumnes de l'Escola de l'Arrabassada recullen residus de la platja

Amb guants, bosses, coladors, i moltes ganes d'ajudar, els alumnes de l'Escola de l'Arrabassada, acompanyats de les seves famílies, van concentrar-se a la seva platja per netejar-la.

El pas del temporal Glòria pel litoral tarragoní va deixar desperfectes, i també, un gran nombre de residus en algunes platges, és per això que els infants van decidir actuar. Aquesta iniciativa no és cap fet aïllat, sinó que s'emmarca dins del projecte "Per un món sense plàstics", que es treballa des del centre per tal de conscienciar l'alumnat sobre com mantenir l'entorn, i en aquest cas, la platja neta.

Retirar tota mena de brossa, plàstics i microplàstics va ser l'objectiu de la jornada de voluntariat. La idea de la recollida va sorgir dels mateixos infants, després d'escoltar una xerrada d'una consellera de Greenpeace.

Aquesta ha estat la primera vegada que han fet una activitat d'aquest tipus i que ha aplegat a desenes  de famílies. L'escola ho té clar: seguirà donant continuïtat a projectes d'aquesta temàtica.