Pitjor que mai

Que l'equip ha millorat fa dies que ho destaquem i ho reflecteix la gespa des de fa tres jornades, però el 6 de 9 assolit pel flamant tècnic no evita que la classificació sigui extremadament contrària als seus interessos. Seligrat malviu a 10 punts del Lleida Esportiu, l'últim rival que es classificaria, si la Lliga s'acabés avui, per a la fase d'ascens a Segona.

S'han disputat 17 de les 38 previstes. Si recuperem les estadístiques de les anteriors tres visites del Nàstic a la Segona B, l'actual en surt malparada.

L'any 2014 Vicente Moreno va enfilar el camí cap al futbol professional des de la part alta de manera continuada. Un panorama que no va canviar durant el darrer tram de campionat. Pitjor ho va tenir, això sí, un any abans quan, acabat d'arribar, va veure com l'Elx Ilicitano sumava cinc punts més que ell.

El cas més extrem, però, el trobem el 2012 i amb Javi Salamero com a responsable del primer equip. Aquell projecte grana va sumar 22 punts en 17 jornades per quedar-se a 9 de l'Alcoià. És a dir que fins i tot l'última plantilla acabada de descendir va sumar més i va allunyar-se menys del 'playoff' que la d'aquest 2019.

Diumenge el Nàstic passarà pel camp de l'Atlètic Llevant en l'últim compromís abans de l'aturada nadalenca. Sis punts per canviar l'estadística negativa.