Sergi Parés: 'Seligrat no ve per quedar a dalt sinó per pujar a Segona Divisió'

La proposta futbolística de Toni Seligrat és compatible amb el projecte esportiu d'un Sergi Parés que va passar aquest dilluns pel programa Dorsal 12 d'aquesta casa. Parés avança que no hi haurà revolució al mercat de fitxatges, tan sols 2 o 3 retocs, i afegeix que la meta al juny és la mateixa, ascendir de categoria. Respecte al comiat del seu amic Xavi Bartolo, admet que el ja extècnic grana va ser excessivament fidel a la seva llibreta.

Es compleix una setmana des que Toni Seligrat va ocupar la banqueta del Nàstic i dirigir la seva primera sessió. Des de llavors ha comparegut dos cops en sala de premsa, i tots dos cops ha remarcat que, ara, l'únic primordial és guanyar, que no és poc.

Parés va poder escollir entre un perfil similar al de Bartolo, de joc posicional, i el de Seligrat.

Això sí, es pretén reforçar el mig del camp, la principal mancança durant el primer tram per la lesió de Javi Márquez. Hi haurà dos o tres fitxatges... i espera una clara millora dels que ja hi són.

De l'adéu de Xavi Bartolo, Sergi Parés diu haver patit amb el desenllaç d'una figura que no va poder aplicar exitosament i amb ell mateix els conceptes que van triomfar, al seu dia, al Reus Deportiu.

I l'objectiu és el de sempre, lTot i els 10 punts de distànc