Bartolo se la juga a Badalona, on va caure Castillejo

El futur de Xavi Bartolo depèn del que succeeixi aquest diumenge al camp del Badalona, un rival que, curiosament, ja va protagonitzar el final d'un altre tècnic del Nàstic, Santi Castillejo. Es tracta del cuer. També ho era, per cert, aquella anterior vegada i després de les mateixes jornades.

Fa sis anys i dos dies, el Nàstic va visitar per última vegada Badalona i on va caure per 2 a 0 i després de mostrar una de les pitjors imatges de l'època contemporània. Aquell va ser l'epitafi de Castillejo com a entrenador del Nàstic i l'inici del llarg periple de Vicente Moreno, també a la Segona B.

Curiosament el Badalona també va afrontar aquell duel com a cuer del grup 3. Els tarragonins, però, acumulaven cinc punts menys que ara. Això significa que el context actual a les ordres de Xavi Bartolo és encara pitjor tot i que les crítiques han apuntat cap a una plantilla que evidencia mancances greus originàries de la planificació de l'estiu. El Consell d'Administració esperarà un partit més però, si diumenge no existeix cap mena de reacció convincent, la banqueta pot saltar pels aires.

Han passat sis anys i de nou el Badalona pot acabar amb el projecte esportiu del Nàstic.