Comissions Obreres ha traslladat el seu malestar a les portes de l'Audiència de Tarragona coincidint amb el tercer dia de declaracions dels responsables de l'empresa per l'accident mortal del 2020. 
Juan Manuel Rodríguez Prats ha seguit la teoria defensada per Morlanes. Ha manifestat que el material que va provocar l'explosió no estava catalogat com a perillós. També ha negat qualsevol responsabilitat en els processos de producció…
El PSC comparteix la filosofia de la majoria dels projectes plantejats per l'executiu, però lamenta que no s'hagin arribat a executar malgrat fins i tot tenir, alguns d'ells, dotació pressupostària.
Aquest pas de la Congregació de la Sang de Tarragona arriba enguany als 75 anys de vida; una efemèride que arriba acompanyada per la renovació d'un element que no és protagonista, tot i que és molt…
El jurat que entrega els guardons destaca que la Trono s'hagi convertit en tot un referent del teatre de proximitat més enllà de Tarragona.
Per confeccionar la candidatura i aconseguir el reconeixement, abans s'ha constituït una plataforma per la defensa d'aquest estil musical propi de Catalunya.
El club tarragoní ha enviat la petició amb el suport de l'Ajuntament i la Federació Catalana. La fase final es jugarà el cap de setmana del 20 d'abril.
Gerard Ario ha declarat davant la jutgessa que la seva funció a l'empresa no implicava conèixer l'estat de la planta ni del reactor accidentat. Aquest dimarts ha tornat a declarar l'antic conseller delegat, José Luis Morlanes.
La reobertura de la fortificació arribarà després de la rehabilitació que farà l'Ajuntament de Tarragona durant els pròxims mesos. Els treballs costaran uns 250.000 euros.
Unes 400 persones han participat en l'enquesta ciutadana per elaborar el Pla Integral de la Part Baixa de Tarragona. 
Els infants i joves de diversos centres educatius de la ciutat han escoltat els textos guanyadors de les diverses categories, que es corresponen a cada cicle escolar.
El president des de fa anys de l'entitat, i que també va ser màxim responsable de l'Agrupació d'Associacions, Joaquim Julià, no continuarà com a president.
El tècnic Berni Álvarez està convençut que sense lesions l'equip hauria pogut lluitar per l'ascens.
Hi han participat més de 300 esportistes d'arreu del món.
Quaranta esportistes tarragonins van portar la flama olímpica per la Part Alta.

El PSC vol pensar en la gent gran

Dilluns, 20 Març 2023 11:10
Així ho va posar de manifest l'alcaldable socialista Rubén Viñuales a la segona Festa de la Rosa. Els socialistes volen posar l'accent en no deixar els més grans enrere en una societat cada cop més tecnològica.