Ho ha fet en el ple on s'ha aprovat el tancament de comptes del 2022 i un dia després que l'alcalde valorés negativament l'estat dels comptes. Un ple on s'ha evidenciat el distanciament entre PSC i…
Divendres entra en vigor la primera llei estatal per garantir el benestar dels animals que estableix que són els ajuntaments els responsables de recollir animals abandonats i de la seva reubicació en centres protectors.
Són sovint els familiars els qui més pateixen les conseqüències d'aquestes malalties, que comporten una pèrdua progressiva de neurones, perquè els malalts no en són conscients.
Ho han fet en la lectura del manifest del Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebra aquest diumenge. En l'acte s'ha recordat que el col·lectiu ja suposa més del 25 per cent de la…
El gran guitarrista Milos Karadaglic acompanyarà la Franz Schubert Filharmonia a l'estrena amb el ‘Concierto de Aranjuez’ del 7 d’octubre al Teatre Tarragona.

El curs escolar a Tarragona, inaugurat

Dijous, 28 Setembre 2023 08:00
Enguany, la sessió es va centrar en el paper de les arts en l’educació. En aquest sentit, tres alumnes de l'Escola Municipal de Música van oferir un breu repertori de música tradicional.
L'audiovisual, produït pels tarragonins AYHE, és un drama contingut dirigit per Alberto Gross i amb Pablo Molinero com a protagonista.
El primer viatge llarg per al Nàstic, amb el que va de temporada, li arriba a la jornada 5. Jugaran dissabte a les set de la tarda davant el conjunt gallec.  
L'alcalde de Tarragona ha tret pit d'haver pogut executar set de cada deu accions marcades pels primers cent dies, tot i haver-se trobat unes arques municipals que, diu, tenen seriosos problemes.
L'alcalde es mostra partidari d'ampliar el govern, però creu que declaracions com les dels ecosocialstes no ajuden a trobar complicitats.

Junts allarga la mà al govern de Tarragona

Dimecres, 27 Setembre 2023 13:21
Valoren positivament la tasca feta per l'executiu socialista en els tres primers mesos de mandat i es mostren disposats a treballar tant des del govern com des de l'oposició.

Neix la Plataforma Zero Pèl·lets

Dimecres, 27 Setembre 2023 11:40
En formen part la Generalitat, la Diputació, el Port juntament amb empreses privades del sector del plàstic. L'objectiu d'aquest nou ens és establir un protocol per reduir al màxim la pèrdua involuntària de microplàstics.
De gener a agost, d'un any a l'altre, s'ha passat de 400 turismes elèctrics a la demarcació a 600, mentre que els híbrids han arribat als 2.600, quan l'any passat eren 2.200. 
Diuen que no ha complert la majoria de les accions anunciades pels primers 100 dies de mandat. També li demanen definició i que sigui clar a l'hora de dir què vol prioritzar i amb qui ho…
Mentre que Esquerra s'alinea amb el govern a l'hora de no qualificar les festes com a massificades, els comuns diuen que cal prendre mesures per no patir accidents com el del final del correfoc de diumenge.

Tarragona serà aparador del tango argentí

Dimarts, 26 Setembre 2023 08:01
El Refufi 1 del Moll de Costa de Tarragona servirà d'escenari d'aquesta primera edició de l'Expo Tango que acollirà més de 500 ballarins d'arreu del món.