Diuen que la felixibilització de les mesures per part de l'Ajuntament arriben tard. El consistori manté les portes obertes al diàleg
Guàrdia Urbana i Mossos repetiran l'operativa de l'any passat coincidint amb la nit en què s'hauria de celebrar la Baixada de l'Àliga.
L’Ajuntament de Tarragona mantindrà tancades les del Serrallo, Pere Martell i la del Pilar, perquè no compleixen amb la normativa de ventilació que marca el PROCICAT.
El contracte de la neteja caduca el 2023 i el consistori licitarà el nou durant el primer semestre de l'any que ve. Es demana la implicació de la ciutadania per detectar els punts forts i febles…

Els contenidors tancats arriben a Bonavista

Dimarts, 21 Setembre 2021 12:54
Des d'aquest dimarts i fins al 2 d'octubre, els veïns de Bonavista ja poden recollir la seva targeta identificativa per poder obrir els contenidors de resta i orgànica.

El sergent Blasques penja el tricorni

Dimarts, 21 Setembre 2021 11:37
L’actor, Jesús Calvo, ha encarnat aquest personatge durant 28 anys i ara fa un pas al costat per deixar pas a les noves generacions. Tot i que seguirà vinculat al ball, el relleu que està més…
La representació del Retaule de Santa Tecla ha estrenat enguany nou emplaçament. L'espectacle s’ha traslladat a l’altar major de la Catedral. Es representa doncs, davant mateix del retaule físic en què s’inspira.
Els acusa d'haver incomplert l'acord arribat per garantir el servei durant els diferents actes de Santa Tecla. El jutge rebutja les mesures cautelars demanades pels restauradors
El principal grup de l'oposició es mostra comprensiu amb les reivindicacions de l'hostaleria i demana a Ricomà que tingui més empatia amb els negocis. 
Aquest cap de setmana se'n va fer un al pàrquing del cementiri;  un jove va resultar ferit lleu per arma blanca a causa d'una baralla.

La Tarragona castellera recupera la rutina

Dilluns, 20 Setembre 2021 12:34
Les pinyes s'han tornat a tancar als locals d'assajos de les colles castelleres després que el PROCICAT aprovés les pautes per al retorn casteller. A Tarragona, amb la mirada posa a Santa Tecla i guiats per…
Representants de les colles que han format part de la diada van citar-se a l'antiga audiència per inaugurar una exposició i participar en una taula rodona.
S'han exhaurit les entrades de moltes de les actuacions socials i culturals del festival. Per la seva banda, l'orquestra va emocionar al públic amb la participació de veus locals de festes majors.
El treball audiovisual recull experiències i anècdotes de prop d'una quarantena de testimonis joves i veterans, molts d’ells anònims, que fan possible Santa Tecla. El projecte es va presentar a l’Auditori Camp de Mart.
El Seguici Petit de Santa Tecla va tornar a exhibir-se en una tanda de lluïment que es va fer a la plaça de la Font i que van poder seguir en directe a TAC12.

Castilla - Nàstic (2-1)

Diumenge, 19 Setembre 2021 15:05
El Nàstic no és invencible, de la mateixa manera que cap equip a l'exigent Primera RFEF. Raül Agné pateix així la primera derrota com a tècnic grana, a domicili i al camp d'un intens i talentós…