Tarragona En Comú ha estrenat nou local aquest cap de setmana. La formació guanya així un espai propi just en uns mesos crucials per al partit que fa coalició amb Podem.
En aquesta ocasió s'ha dut a terme una empaperada per denunciar inacció de l'Ajuntament de Tarragona sobre aquest immoble municipal.
A la demarcació de Tarragona, el Col·legi d’Economistes estima que es contractaran uns 20.000 treballadors gràcies a aquest ‘divendres negre’.
És el que es desprèn de l'aprovació del pressupost de la Diputació per al 2023, que compta amb un increment d'un milió d'euros de la partida per la gestió d'aquest equipament cultural.
El govern tarragoní ha fet una crida a les administracions superiors perquè donin un cop de mà als ajuntaments en aquest àmbit. Ho ha fet en el ple que ha aprovat una aportació de 400.000 euros…

El millor aparador per a l'oli nou

Divendres, 25 Novembre 2022 11:23
La Plaça Corsini de Tarragona acull des d'aquest divendres la 22a edició de la Fira de l'Oli Nou. Una vintena de cooperatives mostren la producció d'una collita molt més fluixa de l'habitual a causa de les…

Núria Grados presidirà el CBT

Divendres, 25 Novembre 2022 05:32
La fins ara tresorera s'intercanvia els papers amb Jacint Rodríguez, que deixa el càrrec de màxima representació de l'entitat per motius personals i després de cinc anys. El curs que ve, però, hi haurà eleccions.

Orgulloses d'aquest TGN Bàsquet

Divendres, 25 Novembre 2022 04:49
Les lesions no donaran cap mena de treva a l'equip fins a principis d'any, però els resultats no han deixat d'acompanyar. Amb tres victòries seguides, a per la quarta a Copa Catalunya contra el Prat en…
Si els locals guanyen al San Roque (dissabte, 20 hores), acabaran la setmana en plaça de fase d'ascens a l'elit. En cas contrari, s'allunyaran perillosament de la segona posició d'un torneig on els millors perdonen ben…

La prèvia esportiva del cap de setmana

Divendres, 25 Novembre 2022 01:27
Us expliquem el canvi a la presidència del CBT, el debut del CB Salou com a local a la LEB Plata, la pugna pel lideratge de la UE Valls i el partit clau per l'ascens del…

400.000 euros d'oxigen per a ESPIMSA

Dijous, 24 Novembre 2022 13:44
L'Ajuntament de Tarragona haurà de fer una aportació extraordinària a l'empresa de mercats a causa de l'augment dels preus energètics. Es durà al ple aquest divendres i que des d'ESPIMSA avisen que no serà suficient.
Se'n celebraran una dotzena a diferents punts de la ciutat fins al mes de febrer. L'objectiu és recollir les propostes ciutadanes per al nou planejament urbanístic de Tarragona.
L'import ha de pal·liar les pèrdues arran de la reducció de dies de feina. Segons el Departament d'Acció Climàtica, les aturades temporals són actuacions desenvolupades en el marc del pla de gestió del Mediterrani.
Situat al Passeig de Sant Antoni, es faran treballs de rehabilitació patrimonial primer i d'enjardinament després.
Es programaran gairebé 30 propostes fins al 16 de desembre, com per exemple teatre, tallers de circ o activitats esportives.

Punt d'inflexió

Dijous, 24 Novembre 2022 04:45
L'orgull del CBT està en joc a Saragossa i davant El Olivar, després del pèssim rendiment de la jornada anterior al Serrallo. Els jugadors van demanar disculpes i Berni també busca el "reset" que canviï la…