Jordi Sendra, Agustí Mallol i Josep Maria Llort ja han confirmat que volen ser alcaldables i fins al dijous es poden presentar candidatures. El cap de llista es decidirà els dies 23 i 24 de juliol.

Tarragona amplia zona taronja

Dimarts, 05 Juliol 2022 12:19
L’Ajuntament de Tarragona ampliarà fins a més d’un centenar les  places d’aparcament regulat de llarga durada del sector 2.
L'Ajuntament destinarà dos agents cívics i una parella de la Guàrdia Urbana a vigilar que els responsables de les mascotes compleixin les normes. Les multes poden arribar als 300 euros.
L'espai televisiu anomenat 'Els Focs des de l'aire', amb música de la BUMT, s'emetrà de dijous a diumenge després de les edicions del Notícies 12.
L'accés al passeig marítim estarà prohibit als vehicles i els autobusos municipals incrementaran la freqüència de pas de les línies 3, 71 i 73 i la L72 funcionarà amb normalitat.
En el seu primer any al club, els números del porter andalús han convençut. En 38 partits disputats només ha encaixat 26 gols. 
En total, el consistori tarragoní hi ha dedicat 11 milions d'euros en aquest període. La regidora Eva Miguel parla d'una emergència habitacional.
Un exmilitant de la Joventut Nacionalista de Catalunya ha destapat el que podria ser un presumpte cas d'assetjament sexual per part d'un càrrec de l'antiga Convergència Democràtica a Tarragona.
Va estrenar-se com a regidora de Ciutadans fa un any i mig, en substitució de Rubén Viñuales. Precisament, de la Fuente agafa ara el relleu com a alcaldable taronja d'un Viñuales que liderarà la llista del…
Veïns i entitats van participar en la jornada festiva per pintar aquests elements tan simbòlics de la Part Alta de Tarragona.
Una agrupació formada a Vilafranca del Penedès l'any 2000 per quatre amics units per la passió per la música i pel cant de taverna.
Més de 600 persones van participar en la iniciativa. Els donatius recaptats es destinaran a millorar els serveis del centenar d'usuaris de l'entitat.
La parella formada per Hernán Tovar i Rolando Hernández es va imposar en la categoria masculina. Mentrestant, Kadri Puri i Erika Kliokmanaite es van endur el triomf en el quadre femení.
Els jugadors tarragonins van disputar un triangular amb la Fundació Barça i l'Orlando City en la que ha estat la primera expedició internacional de La Liga Genuine. 

El Nàutic, víctima d'un tornado

Divendres, 01 Juliol 2022 17:33
El fenòmen metereològic ha agafat per sorpresa ben entrada la matinada i avui amb la llum del dia s'han pogut veure els desperfectes. Els responsables del club s'afanyaven a intentar tornar a posar ordre per seguir…

Podem dona suport a Carla Aguilar

Divendres, 01 Juliol 2022 17:15
A través d'un comunicat han volgut reiterar que Aguilar és la persona que representa el seu espai polític a la ciutat de Tarragona perquè així ho van decidir les urnes.