L'home que va matar a ganivetades la seva exparella a Salou s'enfronta a 25 anys de presó

Els fets van passar aquí, al vial de Cavet que uneix Salou i Cambrils, el 25 de juny del 2017. L’assassí confés va matar la seva exparella clavant-li 40 ganivetades dins del cotxe d’ella. Després de cometre el delicte, l’home va anar a la comissaria dels mossos d’Esquadra i va confessar els fets.

Per ell, el fiscal demana 23 anys de presó. Segons el relat de la fiscalia l’home insistia en tornar amb ella després que la víctima hagués trencat la relació de 8 anys. Va esperar que sortís de casa seva a Cambrils i quan va entrar al cotxe ell va obrir i es va situar al seient del copilot dient que volia parlar. Van marxar pel vial de Cavet i ell va treure el ganivet de cuina amb el qual li va clavar 40 ganivetades per tot el cos.

Segons el fiscal, estem davant d’un delicte d’assassinat amb traïdoria i acarnissament amb l’agreujant de parentiu. Té en compte, però, l’atenuant que l’acusat va confessar el crim.

Per tot plegat, es demana per ell 23 anys de presó i la prohibició d’apropar-se a menys d’un kilòmetre o comunicar-se amb els familiars de la víctima durant 25 anys. També es sol·licita una indemnització pels pares de la noia amb 100.000 euros i a la germana amb 90.000.