CB Salou - Calvià (82-62)

És la primera vegada que el CB Salou encadena dues victòries a la Lliga EBA. Es tracta d'un triomf importantíssim contra un rival directe per salvar-se.

El balanç del debutant a la categoria és satisfactori i, amb 4 victòries i 6 derrotes, els salouencs se situen fora de la zona de perill de descens igualant a la taula amb equips històrics com el CB Valls.

Els de Jesús Muñiz han arrencat forts en atac per allunyar ràpid el conjunt balear, que queda ja tres partits per sota. El domini ha estat constant i la victòria local no ha perillat mai. Així, la ratxa dolça continua després de guanyar també la setmana anterior a la pista del Mataró. Aquella va ser la primera vegada que el CB Salou sumava com a visitant; ara s'estrena també com a equip que encadena dos resultats satisfactoris.

CJ Barksdale, autor de 21 punts, ha estat el màxim anotador de la jornada. Un CB Salou fiable des de la línia de tirs lliures (13 de 14) i correcte en tirs de dos (41%).

Es tracta d'un moment clau de la temporada perquè a continuació tocarà desplaçar-se a Salt, un altre oponent de la zona baixa. Si la bona línia salouenca s'allarga, l'any 2019 s'acostarà amb les probabilitats de permanència més que consolidades. 

Parcials: 18-20, 15-9, 16-12 i 23-21.

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015513&med=0