El CB Salou, amb ganes que l'estiu passi ràpidament

Ja fa quasi dos mesos del dolorós descens del Club Bàsquet Salou a lliga EBA. L'experiència a LEB Plata va ser efímera i amb patiment constant; i és que els salouencs van passar-se tota la temporada flirtejant amb el descens. Una categoria que finalment es va escapar, però això no ha fet perdre els ànims ni la feina al seu entrenador, perquè Jesús Muñiz continuarà a la banqueta groc-i-blava.

La confiança de la directiva del Salou en el seu entrenador els últims anys és total i no s'ha vist afectada per no haver assolit l'objectiu de la permanència la temporada passada. Així, continua el projecte salouenc, ara a EBA, però amb la mateixa filosofia de sempre.

JA ES TREBALLA ALS DESPATXOS

No serà un any fàcil per a un Salou que haurà d'acostumar-se de nou a una categoria com la lliga EBA. Sobretot perquè serà favorit per l'ascens; una etiqueta que Muñiz vol evitar, almenys fins que comenci el nou curs esportiu.

Amb tot, als despatxos ja fa setmanes que es treballa per configurar la nova plantilla i aprofitar tot el que es pugui del projecte a LEB PlataL'estiu es farà llarg a la capital de la Costa Daurada; les ganes de començar la pretemporada són majúscules per treure's el mal gust de boca de l'any passat.