Ells van ser del CBT

I a la foto no hi és Sisco Moreno. Set jugadors del CB Salou van defensar la samarreta d'un CBT contra qui es veuran les cares en el següent derbi de Lliga EBA. El partit, en directe a TAC12 (diumenge, 18 hores).

Dels 20 anys d'Adrià Aragonès als gairebé 33 d'Adrià Baiget, exponents de diverses generacions del CBT militen ara al CB Salou. En total, set dels 12 jugadors de la primera plantilla salouenca van formar part anteriorment del conjunt del Serrallo, tots ells a les ordres de Berni Álvarez i molts, amb minuts a la LEB. Molt més que un derbi.

Òscar Ngomo és internacional i Adrià Baiget té una dilatada experiència LEB. Artur Alaminos prové de França, Marc Morales és gairebé un "one club man" malgrat obrir-se pas al CBT i Gerard Santiago és ja tant del pavelló Salou Centre com del Serrallo.

Sisco Moreno va ser de Plata amb 15 anys i Adrià Aragonès és l'únic dels enemics íntims que no va estrenar-se amb el primer equip blau perquè va canviar de samarreta amb 17 anys.

El CBT és líder de l'EBA amb una derrota i el CB Salou n'ha patit quatre, però encadena dues victòries. El ja clàssic, a la tele i en directe.