CB Salou - Es Castell (92-71)

Gran resposta del CB Salou després de la derrota clara de la setmana anterior. Els de Jesús Muñiz, molt més inspirats en atac, s'han desfet del sempre perillós Es Castell i se situen amb un balanç a l'EBA de 3-2.

Aturar jugadors de la qualitat i experiència de Javier Bulfoni i Jan Orfila sempre és complicat perquè acumulen moltes hores de vol a categories superiors. I la resta de la plantilla balear també té talent per guanyar a qualsevol pista, tal com va succeir a Salou la campanya anterior. Aquest cop, però, els locals no han permès que es repetís la història, basant-se en una conbundent arrencada ofensiva: 31 punts el primer quart.

El CB Salou és la suma de molts jugadors capaços de desequilibrar individualment i, per sobre de tot, un col·lectiu que ja va deixar clar les temporades anteriors ser fiable com a equip. Així, sembla que, a poc a poc, moltes d'aquestes peces tornen a funcionar per deixar enrere la mala imatge a Castelldefels. Cinc efectius han aconseguit dobles dígits d'anotació i el principal d'ells, Adrià Aragonès, amb 15. L'home més valorat del dia, però, Artur Alaminos, gràcies als 11 punts i 9 rebots.

El partit s'ha "acabat" en el tercer període i amb un parcial que ha situat coll avall el resultat per als interessos dels de la Costa Daurada. Així, els salouencs recuperen bona part de la confiança perduda i pensen ja en el desplaçament a la pista del Roser, dissabte a les 20.15 hores.

Parcials: 31-24 , 15-18, 29-12 i 17-17.

Estadístiques del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219343