Salou tancarà les platges i demana el toc de queda nocturn

Salou ho té clar, seguirà les recomanacions de la Generalitat i tancarà les seves platges a partir de la mitjanit fins a l’endemà per evitar concentracions de gent en aquests espais.

L’alcalde del municipi, Pere Granados, va més enllà i demana valentia al Govern perquè apliqui de nou un toc de queda entre la 1 de la matinada i les 6 del matí. Assegura que per molt que es tanquin les platges quedaran espais com places o passejos on la gent s’hi concentrarà igualment i la mesura no serà afectiva. Una limitació de la mobilitat nocturna que també ha demanat el País Valencià i que la Justícia ha autoritzat en aquelles zones on hi hagi més incidència del virus.

Davant la recomanació de tancar espais públics com les platges altres ajuntaments de costa del Camp de Tarragona com Vila-seca, Altafulla o Torredembarra no clausuraran les zones, però incrementaran la presència policial. Des de la Generalitat demanen als ajuntaments màxima responsabilitat i fer arribar el missatge de prudència entre la ciutadania.

Qui de moment veu bé les noves mesures és el sector de la restauració. Asseguren que haver de tancar els negocis mitja hora abans, a dos quarts d’1 de la matinada, no els afectarà. Entenen aquesta restricció, però demanen que no es limiti la mobilitat o que els facin tancar de nou.

Recordem que el PROCICAT ha decidit noves mesures com el límit de trobades a un màxim de 10 persones o celebrar tots els actes culturals amb seient davant l’explosió de casos que hi ha hagut els últims dies.