CB Salou - CBT (65-71)

Bon rendiment dels dos equips tot i ser tan sols el primer i el segon test, respectivament, de CB Salou (Lliga EBA) i CBT (LEB Plata) aquesta pretemporada. 

Les setmanes prèvies a la Lliga són per assimilar conceptes individuals i col·lectius, i els inevitables errors van ser molt presents especialment durant el primer tram de l'amistós celebrat al pavelló Salou Centre.  Locals i visitants van anar de menys a més en atac i van mostrar-se més segurs en defensa que no pas en posicions avançades. En qualsevol cas va quedar clar que el CB Salou pot ser un dels conjunts capdavanters de la Lliga, capaç de plantar cara contra el CBT, que enguany tornarà a la Plata. 

L'amistós entre salouencs i tarragonins va pactar-se pocs dies enrere com a relleu del derbi de Lliga Catalana EBA entre CB Salou i ADT Torreforta, a l'espera que els de Ponent confeccionin la nova plantilla.  Una molt bona oportunitat per veure en acció les cares noves de tots dos conjunts.

El següent compromís del CB Salou se celebrarà dissabte (19 hores) i a la pista del CB Valls en la segona jornada de la lligueta de Lliga Catalana. Per la seva banda, el CBT necessita guanyar a la pista del Prat, també dissabte (18.15 hores), a la recerca d'un triple empat a la Lliga Catalana LEB que el permeti accedir a la ronda final després de debutar amb punxada contra l'Hospitalet.

Parcials: 9-9, 15-26, 15-17 i 26-19.