Notícies 12. Edició vespre. 23/04/2024

Pedregada històrica a la zona del Baix Gaià. Altafulla s'ha despertat avui amb carrers impracticables, amb el sostre d'un aparcament privat ensorrat i amb la platja coberta de calamarsa. Torredembarra tampoc s'ha salvat de la tempesta i avui s'afanyava a arreglar els desperfectes.

Més enllà de la pedregada, avui és Sant Jordi, patró de Catalunya, dia de llibres i roses. Des de primera hora, la Rambla Nova de Tarragona, és un anar i venir de gent que tria i remena.

Farem Sant Jordi per tot el territori. Passarem per l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Tarragonès. Els protagonistes indiscutibles són les roses i els llibres però cada municipi té alguna particularitat. Esbrinarem quines són.

Entrarem a la Fundació Pere Badia de Torredembarra per conèixer els espais més desconeguts de l'edifici i també la part humana de la Fundació. Ho farem a través d'una exposició que ens apropa a part dels 200 anys d'història d'aquesta fundació torrenca.

I en esports, el Nàstic podria quedar virtualment classificat per disputar el playoff aquest propera cap de setmana. S'enfronta a la Cultural Leonesa que és qui marca la zona de promoció. Els lleonesos quedarien a 11 punts quan en quedaran 12 per disputar-se.

 

Programes més recents a TAC12