Notícies 12. Edició vespre. 27/03/2024

El Departament de Justícia relleva el director de la presó de Mas d'Enric, després que ell posés el seu càrrec a disposició des de l'assassinat de la cuinera en mans d'un intern. S'interpreta com un pas per obrir negociacions amb els sindicats.

Demà comença la vaga de recollida de brossa a Torredembarra després que les reunions entre les parts no hagin aportat solucions. S'allargarà fins dimarts i s'han decretat uns serveis mínims del 50%. Des de l'ajuntament es fa una crida a la ciutadania per minimitzar els efectes de la protesta.

L'ajuntament de Tarragona i la Generalitat acaben la seva intervenció d'emergència a Ca l'Ardiaca, al Pla de la Seu. Ara les obres per evitar mals majors en aquest edifici històric les assumirà l'empresa propietària.

Entrarem al bloc del barri tarragoní de Campclar on fa quatre dies que una vintena de famílies viuen sense llum, aigua i gas per l'incendi que hi va haver a la sala de comptadors. Denuncien que l'ajuntament no els està ajudant. El consistori es mostra predisposat però diu que només una de les famílies afectades ha sol·licitat suport.

Valls recupera després de cinc anys el viacrucis nocturn del Sant Crist des del monestir de les Monges Mínimes fins a l'església de Sant Joan. És el principal acte de dimarts Sant a la capital de l'Alt Camp.

I en esports, aquest dissabte el pavelló del Serralló dirà adeu a Ferran Torres. El jugador de l'Ibersol CBT es retira definitivament després de 12 temporades de blau en cinc etapes diferents i després de consumar-se el descens de l'equip.

 

Programes més recents a TAC12