Notícies 12. 09/01/2024

Les reserves de sang estan més baixes que mai. És la situació que ha posat damunt la taula el Banc de Sang i Teixits de Catalunya que aquest dijous engega una nova marató de donacions a tot Catalunya. A Tarragona, el centre neuràlgic serà l'Hospital Joan XXIII.

Preocupació entre els paradistes del mercat de Salou pels robatoris que estan patint. L'ajuntament ha instal·lat més càmeres i sensors per evitar que els lladres reincideixin. Els paradistes, però, demanen mesures més contundents.

Canvis de circulació important a la Part Alta de Tarragona on per exemple el portal del Roser passa a ser només de sortida. Serà això mentre durin les obres de renovació de canonades d'aigua. Es calcula que serà durant dos mesos.

El pessebre de sorra de la Pineda ja és història. L'han visitat milers de persones durant aquests dies de festa. Les 400 tones que s'han utilitzat per donar-hi forma es reutilitzaran de cara l'any vinent.

I en esports, el Salou Futbol Sala té nou entrenador. El fins ara segon tècnic, Jonathan Martínez, assumeix la direcció de la banqueta després de la destitució de Manel Hidalgo. La directiva ha pres la decisió per les desavinences d'Hidalgo amb la plantilla.

 

 

 

Programes més recents a TAC12