Notícies 12. Edició migdia. 08/06/2023

Principi d'acord a Montblanc per formar govern entre Junts per Montblanc, Esquerra i Despertem, Poble. Els juntaires i els republicans es dividirien l'alcaldia dos anys cadascú. D'aquesta manera la llista més votada encapçalada pel fins ara alcalde Josep Andreu quedaria a l'oposició.

La pujada de preus fa augmentar les llars que demanen ajuda a Caritas per poder arribar a finals de més. La inflació ha provocat una pujada més important que el que van tenir durant la pandèmia.

Descobreixen més de 250 gravats prehistòrics a les Muntanyes de Prades, al terme municipal de Montblanc. El conjunt de la troballa converteix el jaciment en un dels més importants de Catalunya de gravats rupestres postpaleolítics.

Tots els Centres d'Atenció Primària del Camp de Tarragona incorporen la figura dels fisioterapeuta. L'objectiu és que el pacient guanyi autonomia i reduir el consum de medicaments. Estarem en una de les sessions al CAP Tarraco.

I en esports, anirem fins l'Anella Mediterrània per veure com es presenta el campionat de crossfit que aplegarà mig miler de participants vinguts de l'estat, però també de la resta d'Europa. És la primera edició d'aquest torneig que arrenca demà mateix.

 

 

Programes més recents a TAC12