Notícies 12. Edició migdia. 05/05/2023

L'Espluga de Francolí no tindrà aigua corrent de les 7 de la tarda a les 7 del matí a partir de demà. S'amplien els talls perquè les reserves estan sota mínims. Es contractaran més camions cisterna i s'obriran dos nous pous.

S'adjudiquen les obres per començar a donar forma al futur polígon logístic de Montblanc. L'import dels treballs per urbanitzar els terrenys i instal·lar els serveis necessaris és de més de 9 milions d'euros. La primera empresa que hi obrirà serà Bon Preu Esclat.

L'Arquebisbat avança els tràmits per rehabilitar el campanar de Valls. S'han licitat les obres que costaran més de 700.000 euros i que han de servir, en part, per consolidar l'estructura. L'accés al campanar es va tancar per seguretat a la tardor.

Veurem com és la nova producció pròpia de la Sala Trono. L'obra ' Tornaria a viure com si fos un llangardaix' reivindica el teatre de proximitat que ha caracteritzat la Trono en els seus 20 anys d'història. Per això, s'actuarà a la platea.

I en esports, la Unió Esportiva Valls serà equip de Superlliga aquest cap de setmana si guanya el Santfeliuenc. És el principal objectiu de la temporada després que atrapar el líder, el Reddis, s'hagi convertit en missió pràcticament impossible.

 

Programes més recents a TAC12