Notícies 12. Edició vespre. 03/05/2023

Els preus del lloguer a la ciutat de Tarragona han pujat un 70% en només 5 anys. Tot i això, Salou és, dels municipis més poblats de la costa, on el lloguer és més car amb una mitjana de 900 euros al mes. El lloguer va a l'alça i la compravenda s'estanca.

La comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra pren forma. Es manté la previsió de posar-la en marxa a mitjans de l'any que ve. És una de les reivindicacions històriques de la zona i ha de servir per donar cobertura a tota la zona del Baix Gaià.

Els organitzadors del Tarraco a Taula, que promou la cuina romana, volen allargar la iniciativa durant tot l'any. De moment, la proposta d'enguany començarà aquest dijous coincidint amb el Festival de recreació Tarraco Viva i s'allargarà fins al 21 de maig.

Farem la prèvia de la Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca que arrenca demà. La 19 edició durarà un dia més i tindrà nous escenaris com el celler. Es veuran en acció una quarentena de grups seleccionats entre 600 propostes.

I en esports, el CBT hauria preferit jugar la fase d'ascens a Leb Plata en un altre emplaçament perquè viatjar fins a Mallorca complica la logística del viatge. L'equip viatjarà cap a les illes com a molt tard dimecres per disputar una competició que arrencarà el dia següent.

Programes més recents a TAC12