Notícies 12. 03/01/2023

La demarcació de Tarragona tanca l'any amb l'atur més baix des del 2007, just abans de la crisi financera. Baixa de les 42.000 persones. Malgrat la incertesa econòmica, els sindicats i la patronal PIMEC veuen el got mig ple.

L'Espluga convocarà al febrer el nou Consell de Turisme, que prendrà el relleu del Patronat i l'Organisme de Gestió dels museus. L'Ajuntament els dissol després de 6 anys. També substituirà l'actual gerent, acusat d'assetjament sexual, amb la convocatòria d'una plaça de rang superior.

Els clubs de futbol i rugbi de Salou podran tornar a l'estadi municipal a finals d'aquest 2023. La licitació per reordenar l'espai ja és una realitat, però no serà possible reprendre l'activitat abans de l'arrencada de la temporada que ve.

El parc de Nadal d'Altafulla recupera la seva essència i recupera el format de màxims, és a dir, tal com era abans de la pandèmia. Avui visitarem el poliesportiu municipal que durant tres dies està farcit de tallers, jocs i inflables.

El Club Bàsquet Valls no pensa en el "play-off" d'ascens a la LEB Plata i espera començar bé el 2023 aquest cap de setmana. L'equip és conscient que, si els dos millors classificats de l'EBA mantenen l'actual ritme, disputar la ronda per pujar serà pràcticament impossible.

Programes més recents a TAC12