Notícies 12. Edició vespre. 29/12/2022

El conseller d'Interior anuncia que Tarragona tindrà una nova comissaria al centre de la ciutat. Estarà operativa com a tard a principis del 2024. S'ubicarà a l'estació d'autobusos i serà compartida entre els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana.

El Partit Socialista inclou partides per al fòrum de la justícia de Tarragona, per al barranc de Barenys de Salou i per al polígon de Valls, en la proposta per aprovar els pressupostos de la Generalitat. Totes sumen 85 milions d'euros per al Camp de Tarragona. També tornar a demanar compromís explícit del Govern amb el projecte de Hard Rock.

El carrer Girona de Torredembarra, a tocar de la plaça Catalunya, donarà prioritat als vianants. El trànsit quedarà reduït a la mínima expressió. Les obres començaran passat l'estiu i costaran uns 200.000 euros, bona part dels quals seran subvencionats per la Generalitat.

Entrarem a un dels laboratoris de Química de la Universitat Rovira i Virgili per veure com es pot transformar matèria vegetal seca com restes de poda o closques d'ametlla en productes sostenibles com biocombustibles i bioplàstics. Un grup d'investigadors de la URV lidera l'estudi.

I en esports, nova derrota del Club Bàsquet Salou, aquesta al pavelló del Serrallo, on ha caigut per 10 punts de diferència, 59 a 69, contra l'Hospitalet. Els homes de Jesús Muñiz van pagar un mal tercer quart.

Programes més recents a TAC12