Notícies 12. Edició migdia. 21/12/2022

Els regidors no adscrits de l'ajuntament de Tarragona podrien tenir la clau per aprovar el pressupost del consistori per a l'any vinent. Avui en la comissió prèvia al ple que se celebrarà d'aquí 10 dies s'han abstingut, igual que el PSC i els comuns. El govern està obert a negociar fins al final.

El ministeri de transports licita l'estudi per construir un ramal ferroviari a Picamoixons que permeti enllaçar a Valls les línies de tren de Barcelona i Tarragona. És una de les demandes històriques del territori per millorar la circulació ferroviària.

Farem la prèvia del sorteig de Nadal que se celebrarà demà, un sorteig que ha deixat el primer premi dos anys consecutius a Reus. El sector està content de les vendes que s'han situat a nivells d'abans de la pandèmia. Sabrem quins són els números més buscats.

També sabrem com s'organitza a partir d'ara el menjador de l'escola l'Antina de Torredembarra. Ha renovat les instal·lacions i ho ha aprofitat per implantar un nou concepte educatiu que dona més autonomia i protagonisme als alumnes.

El Valls és un dels favorits per pujar a Tercera Federació i disposa d'un avantatge respecte a molts dels seus rivals: no té l'obligació d'aconseguir-ho. Els de Manel Cazorla fan balanç positiu del primer tram de curs i com a colíders de la lliga.

Programes més recents a TAC12