Notícies 12. Edició migdia. 05/12/2022

Fotografia de família de polítics, empresaris i institucions per reclamar a la Generalitat que agilitzi els tràmits per poder fer realitat el projecte de Hard Rock. Fotografia, però, amb absències perquè només s'han vist polítics del PSC, de Junts i del Pdcat.

Veurem com està l'ocupació turística per aquesta setmana marcada pels festius alterns que hi ha entre setmana i que ha fet que no tothom hagi triat els mateixos dies. Estarem a la costa, on ja hi ha pocs establiments oberts, però també a l'interior.

L'entitat Todos en Azul que treballa amb infants autistes obre un nou espai on els més petits puguin fer activitats adaptades i que serveixi també com a respir per a les famílies. Començarà a funcionar al gener.

Parlarem amb un dels campaners més mítics del territori, Tòfol Conesa i ho farem al capdamunt de la Catedral de Tarragona. És aquí on han celebrat la declaració del toc manual de campanes com a patrimoni immaterial de la Humanitat per part de la Unesco.

Marta Galimany bat el rècord d'Espanya de marató durant la prova de València. La de Valls millora en 37 segons un registre que datava del 1995.

El Club Bàsquet Salou continua en zona descens a la Lliga EBA després de patir la segona derrota consecutiva com a local. El partit contra el Cornellà el vam narrar en directe a TAC12 i allunya els de Jesús Muñiz de la seva millor imatge.

Programes més recents a TAC12