Notícies 12. Edició migdia. 14/09/2022

L'Associació de Veïns de Barenys a Salou acceptaria la construcció d'edificis al futur eix cívic sempre que aquests només fossin de planta baixa. L'ajuntament no ho veu clar. Sí que hi ha acord en altres punts com habilitar un aparcament de 1.500 places.

Les restriccions d'aigua a l'Espluga de Francolí es podrien acabar la setmana vinent. S'està estudiant aquesta possibilitat, però de moment, el que es fa a partir d'avui és escurçar els talls durant la nit. Passen a ser d'11 de la nit a les 6 de la matinada, dues hores menys que fins ara.

Valls obrirà l'espai per a joves d'aquí mig any. Aquest nou equipament ha de permetre que el jovent tingui un espai per a ells però també que serveixi per dinamitzar el nucli històric.

Entrarem a la biblioteca del Seminari de Tarragona que custodia documents que van des del segle 13 al 20. Des de l'any 2015 que l'equipament està obert al públic per poder estudiar, treballar o consultar bibliografia.

El salouenc David Sanllehí no continuarà amb un Cèvol Torredembarra que canvia de cara amb l'adéu de diversos veterans, Els efectius amb menys experiència hauran de completar un pas endavant a la recerca de la tercera permanència consecutiva a la Superlliga de voleibol.

Programes més recents a TAC12