Notícies 12. Edició vespre. 02/09/2022

Queda en llibertat un dels dos detinguts ahir com a presumptes autors dels darrers delictes a Valls. L'altre dels detinguts podria passar aquest cap de setmana pels jutjats de la capital de l'Alt Camp.

Últims preparatius a les escoles per tenir-ho tot enllestit de cara a dilluns quan començarà el curs escolar. A Tarragona, una de les novetats importants serà la inauguració de l'escola Arrabassada després d'haver ensenyat sempre en aules prefabricades.

Montblanc construirà una bassa per recollir l'aigua del barranc de la Pasquala. És un espai considerat inundable i on l'ajuntament té la previsió de construir-hi nous habitatges. La bassa permetria desviar l'aigua en cas que hi hagués una riuada.

Tornarem a entrar a la llibreria la Capona dos mesos després que abaixés la persiana. Ara la tornarà a apujar a través d'un grup de consum que busca socis. L'objectiu és aconseguir-ne uns 300 per poder obrir abans de Santa Tecla.

El pivot de Kènia, Ronnie Gombe, enllesteix la plantilla del Club Bàsquet Salou de LEB Plata. En total, cinc incorporacions dels de Jesús Muñiz, que s'estrenaran oficialment d'aquí a dues setmanes i a la Lliga Catalana.

Programes més recents a TAC12