Notícies 12. Edició migdia. 18/08/2022.

Minut de silenci a Cambrils per recordar la víctima mortal i els ferits en l'atemptat terrorista de la matinada del 17 al 18 d'agost del 2017. Ja s'han complert 5 anys de la tràgica nit al Passeig Marítim. Avui ha estat dia de reflexions i homenatges des del respecte als afectats.

A l'espera de l'arribada de l'Aigua, la petita remullada ha estat el més destacat del matí de la vigília de Sant Magí.  La plaça del Rei ha tornat a acollir un dels actes emblema, mentre que a la nit arribarà la remullada dels adults.

Demà, dia del patró, la plaça de les Cols tornarà a viure la diada de Sant Magí amb normalitat, tres anys després. S'hi esperen castells de nou pisos de Xiquets i Jove, la clàssica de vuit de Sant Pere i Sant Pau i la gamma alta de set del Serrallo. Ho viurem en directe a TAC12.

Primera nit de talls d'aigua a l'Espluga de Francolí per fer front a la sequera. Ni amb l'aportació de camions cisterna s'ha pogut revertir la davallada de les reserves. S'aportarà més aigua cada dia i no es descarten mesures més dràstiques.

Carles Coll tanca l'Europeu de natació amb una setena plaça als 200 metres lliures. El tarragoní suma així una nova final que s'afegeix a les assolides a proves per relleus.

Programes més recents a TAC12