Notícies 12. 28/06/2022

Costes diu no a Altafulla i no aportarà més sorra aquest estiu. L'ajuntament assumirà els treballs i els costos d'una nova aportació que haurà d'avalar la Generalitat. La previsió és que la sorra provinent de la zona del Vinyet arribi a finals de juliol.

Salou habilita 350 noves places d'aparcament per cobrir la demanda en plena temporada turística. Són solucions provisionals a l'espera que es facin els 5 aparcaments dissuassius que seran finançats amb fons europeus.

Recta final del judici pel cas dels lloguers de dos locals a Torredembarra. Està previst que demà comenci la declaració del principal encausat, l'exalcalde Daniel Masagué. La fiscalia demana per ell quatre anys i mig de presó i nou s'inhabilitació.

Estarem a l'escola Molí de Vent de Torredembarra per assistir a un dels casals d'estiu que ha organitzat la Fundació Pere Tarrés, que donarà servei a uns 3.500 infants i joves de la demarcació de Tarragona. Tornem a xifres d'abans de la pandèmia.

Arrenca a Vila-seca el campus per a entrenadors de bàsquet dirigit per l'extècnic del Reial Madrid i l'Unicaja de Màlaga Joan Plaza. Durant la setmana hi passaran ponents il·lustres com Aito Garcia Reneses o la Laia Palau, la jugadora que més vegades ha defensat la samarreta de la selecció.

Programes més recents a TAC12