Notícies 12. Edició vespre. 06/05/2022

Els veïns de Barenys de Salou presentaran al·legacions al projecte de l'eix cívic que transformarà el vell traçat de la via del tren. S'oposen a què es construeixin una vintena de nous edificis. L'ajuntament diu que el projecte no està tancat i que es poden escoltar les properes que arribin.

Salou estrena la ruta de miradors en un recorregut de 6 kilòmetres per la costa del municipi que passa per 40 miradors diferents. L'adequació de tot el camí de ronda s'espera que estigui acabat abans d'acabar l'any.

Montblanc licita les obres per poder començar aquest mateix estiu els treballs per recuperar l'entorn del Pont Vell afectat per la riuada del 2019. Costaran un milió d'euros.

Arrenca la FiM, la Fira de música emergent i familiar de Vila-seca. Durant el cap de setmana es podran veure una cinquantena d'espectacles en set escenaris repartits per diferents racons de vila-seca.

Quedava minut i mig de partit i el Salou FS va encadenar dos gols en vuit segons per forçar la pròrroga en els quarts de final de la Copa Catalunya. Però l'atzar dels penals va evitar el passi a la 'Final Four' d'una competició on s'haurien creuat amb l'Indústries de Primera Divisió. Malgrat tot, dia per a la història al pavelló Salou Centre pràcticament ple de gom a gom.

El montblanquí Artur Alaminos ja va ascendir a Gandia, la pista on competirà amb el Club Bàsquet Salou la fase per pujar a LEB Plata la setmana vinent. Una casualitat pràcticament increïble que detallarem d'aquí a una estona.

Programes més recents a TAC12