Notícies 12. Edició migdia. 14/04/2022

Els dies forts de Setmana Santa comencen a la Costa Daurada amb una ocupació fins i tot superior a la que es preveia. Allotjaments pràcticament plens, restaurants amb una llarga llista de reserves i el temps ara acompanya. El sector turístic es retroba amb unes sensacions que havia oblidat els dos darrers anys.

I nosaltres també estem preparats per la Setmana Santa i, en especial, per retransmetre a Tac12 la professó del Sant Enterrament de Tarragona. Enguany el dispositiu s'amplia. Per primera vegada a la història s'oferirà també en directe la recollida dels passos. Una vintena de professionals ho faran possible. 

I a Montblanc, la processó, finalment sí, comptarà amb el misteri de l'Oració de l'Hort. La confraria ha trobat, a última hora, els portants necessaris perquè el pas pugui lluir pels carrers de la vila ducal.

Tarragona no tindrà enguany Feria d'Abril. La Casa d'Andalusia ho posposa per l'any que ve davant la falta d'entesa amb l'Ajuntament i l'Empresa de Mercats. Sí que hi haurà la fira d'atraccions a Bonavista organitzada per l'Associació de Veïns del barri.

El Club Salou inicia la crida per omplir el seu pavelló, d'aquí a 10 dies, en la final per accedir a la fase d'ascens a LEB Plata. L'entrenador diu que l'equip arribarà en plenitud de condicions al duel contra el filial del Girona malgrat no disputar cap amistós durant l'aturada de dues setmanes.

Programes més recents a TAC12