Notícies 12. 26/10/2021

Els comuns diran NO a la pujada d'impostos per l'any vinent a Tarragona. Creuen que no és el moment de carregar a la ciutadania i que s'ha de tirar de romanent per quadrar el pressupost de l'Ajuntament. És el mateix argument que dona el principal grup de l'oposició, el PSC. Per tant, el govern de Pau Ricomà no disposarà de la majoria necessària.

Salou i Valls opten per congelar els impostos de cara l'any vinent. Salou ho aprovarà demà al ple i Valls ja hi ha donat llum verda. A la capital de l'Alt Camp, bars i restaurants no pagaran la taxa d'ocupació de les terrasses fins a l'estiu .

Vila-seca obrirà l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i la nova seu de Serveis Socials a finals d'any. Amb aquests nous locals es vol descongestionar les dependències municipals i donar un servei més personalitzat a una població que ha crescut en els darrers anys.

Canvi radical del Port Esportiu de Tarragona en els propers anys. El Club Nàutic té previst invertir-hi més de 4 milions d'euros fins al 2025 per obrir-lo a la ciutadania i donar un gir important a unes instal·lacions dregradades.

El Festival de Titelles GUANT recupera la seva internacionalitat amb la proposta d'una companyia italiana. En total, 8 companyies oferiran els seus espectacles del 9 al 15 de novembre amb el Teatre Principal de Valls com a punt de referència.

Raül Agné demana guanyar un dels dos següents partits consecutius del Nàstic com a visitant. Tercer de la taula en zona de "playoff", el calendari ofereix una oportunitat perfecta per sumar victòries fora de casa per primer cop i contra dos rivals de la part baixa, el Sevilla Atlètic i el San Fernando.

Programes més recents a TAC12