Notícies 12. 22/10/2021

Dos anys després de la riuada del Francolí, encara han d'arribar la majoria d'ajudes compromeses. El desastre va provocar 4 víctimes mortals, dues persones desaparegudes i molts danys materials. L'ajuntament de Montblanc i l'Espluga esperen que la situació es desencalli aquesta tardor després de dos anys d'espera.

Impostos com l'IBI i la brossa podrien pujar l'any vinent a Tarragona entre un 4 i un 5%. És la proposta amb què treballa l'equip de govern per tenir més ingressos i poder fer front a l'augment de la despesa. De moment no té el suport necessari per tirar-ho endavant.

Es retarda l'inici d'obres de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra perquè s'haurà de modificar part del projecte. El que va sobre el previst és la remodelació del passeig Miramar que serà transitable a finals d'any.

El Nàstic vol seguir sent intocable al Nou Estadi a la recerca de la tercera victòria consecutiva al Nou Estadi. Ho buscarà contra un Linares, situat a la part baixa, però que l'any passat va fregar l'ascens. Pedro del Campo, lesionat, obliga Raül Agné a introduir canvis diumenge a les 12 hores.

TGN Bàsquet i Club Bàsquet Valls es veuran les cares a TAC12 unes hores després, també diumenge i a les 17.45 hores. Serà el primer derbi entre tots dos equips a la màxima divisió del bàsquet femení al país i el narrarem en directe a TAC12.

Programes més recents a TAC12