Notícies 12. 08/10/2021

Només 3 de cada 10 locals d'oci nocturn han pujat la persiana en la primera nit de reobertura del sector. S'espera que la majoria hi faci avui coincidint amb el cap de setmana. Les imatges de la nit han estat el passaport covid per poder accedir i els balls amb mascareta i sense distància. Salut treballa per tornar tots els aforaments al 100x100 en les activitats.

A finals d'any entraran en funcionament els mòduls que ampliaran el CAP de Torredembarra. És una solució provisional. La definitiva passa per la construcció d'un nou centre d'atenció primària del qual encara no se'n sap la seva ubicació.

Comencen les excavacions a les restes del Fòrum Provincial de Tàrraco, al carrer Civaderia, que es van trobar el novembre passat. Aquests treballs han de permetre obtenir més informació per valorar futures actuacions.

La diada castellera de Santa Úrsula podria ser amb públic dret. Almenys aquesta és la petició que ha fet l'ajuntament de Valls al Procicat. Si no prospera serà una diada amb aforament per a 900 persones assegudes.

En esports, és el torn de l'inexpugnable recinte on el Nàstic busca dissabte a les set de la tarda la quarta victòria consecutiva de la temporada. Aquí no s'ha escapat cap punt, mentre que el Sabadell no ha guanyat encara cap partit. Ara bé, els arlequinats, en crisi, tampoc han perdut com a visitants.

Programes més recents a TAC12