Notícies 12. Edició vespre. 09/06/2020

Constantí comptarà amb una de les plantes fotovoltaiques més grans de Catalunya. Ocuparà 17 hectàrees del polígon i subministrarà energia a la subestació elèctrica de la zona industrial. Es tracta d'una iniciativa privada, però que compta amb el suport de l'Ajuntament per l'impuls a les renovables que pot suposar.

Nova sessió de la comissió d'estudi de la seguretat a la química, en què l'AEQT ha exposat que l'accident d'IQOXE comportarà un canvi de normatives i de l'avaluació del risc de la química a nivell Europeu i també mundial. També ha defensat el sector per l'impacte econòmic i la seva baixa accidentalitat.

Concentració davant la futura Escola l'Arrabassada. Una cinquantena de familiars d'alumnes reclamen celeritat en la construcció del recinte. Denuncien que els treballs avancen a menor ritme des que es van reprendre més enllà de l'aturada per la pandèmia

La mascareta serà obligatòria més enllà de l'estat d'alarma. Les multes per no respectar la normativa arribaran als 100 euros. Així s'ha decidit avui en Consell de Ministres.

Una exposició d'Antoni Tàpies reobre el castell de Vila-seca, tancat des del 14 de març, pocs dies després doncs de la inauguració de la primera mostra itinerant de la Fundació Vila Casas. Torna l'activitat de nou al recinte històric amb una col·lecció de Tàpies executada entre el 1989 i el 1993.

Programes més recents a TAC12