Notícies 12. Edició vespre. 25/05/2020

Canvi de rumb en l'estratègia de la Costa Daurada per salvar la temporada d'estiu amb el turisme nacional, davant la incertesa de com serà l'obertura de fronteres. El Patronat de la Diputació ha engegat una nova campanya per captar el turisme català i estatal.

S'aixequen noves restriccions al Camp de Tarragona. Obren portes els grans centres comercials al 40 per cent de la seva capacitat i també amb la mateixa limitació poden reprendre l'activitat els restaurants al seu interior. Entre d'altres mesures, s'eliminen les franges horàries i ja es permet el bany a la platja i a les piscines recreatives.

És la resposta que ha rebut l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, de la delegada del govern central a Catalunya, a l'hora de reclamar les ajudes per la riuada de l'octubre que han d'arribar des de Madrid. Andreu diu que entén que estem en situació de crisi sanitària però que per la Conca aquestes ajudes també són una emergència des de fa 7 mesos.

La Comissió de Dinamització Econòmica de Salou demana que es retiri el contenciós contra la concessió a Mercadona perquè s'instal·li al Mercat Municipal. Consideren que bloqueja una oportunitat per dinamitzar el centre comercial i on l'Ajuntament hi preveu una inversió de més d'1 milió d'euros.

La Unió Esportiva Valls ascendirà a Tercera Divisió. La Federació Catalana oficialitzarà l'èxit vallenc aquest dimecres per ratificar el tancament de les competicions no acabades per la crisi sanitària. Serà el primer cop que el conjunt dirigit per Joan Antoni Pallarès milita a categoria estatal en tota la seva història.

Programes més recents a TAC12