Els alcaldables espluguins voten assegurant que hi haurà un canvi de cicle al municipi

Els quatre alcaldables de l'Espluga de Francolí també han votat a primera hora, a dos quarts d'11 del migdia tots ells ja havien dipositat la butlleta a l'urna.

Els candidats han coincidit en el fet que avui es tanca un cicle, tenint en compte que l'actual alcalde, David Rovira, no opta a la reelecció després de 16 anys ocupant el càrrec.

Acompanyat d'altres membres de la llista, l'alcaldable de Som Espluga, Josep Maria Vidal, espera una alta participació i que arribi el canvi.

L'alcaldable de Junts per l'Espluga de Francolí, Jordi Torre, ha sigut el més matiner, a dos quarts de deu del matí. Ha demanat que les urnes s'omplin de vots per decidir l'alcalde dels pròxims anys que ha d'obrir una nova etapa per al municipi.

A les 10 del matí, ben puntual, el candidat d'Espluga Viva, Jaume Vendrell, ha votat. I ha destacat la importància de la jornada. Vendrell també ha apostat pel canvi, diu, per trencar la monotonia.

A l'Espluga de Francolí les votacions decidiran el relleu a l'alcaldia, entre les quatre cares noves que opten al càrrec.