Els veïns de l'Espluga Park reclamen més inversió al barri

Diversos veïns de l’Espluga Park s’han reunit per posar en comú diverses reclamacions. La principal és que volen que s'adeqüi l'actual accés a la urbanització. Ara mateix la rampa d'entrada té molt de desnivell i demanen dos accessos, un per vianants amb escales i un altre de nou pels vehicles.

L’ajuntament és conscient del problema, però no acaba de trobar la solució ideal. Rovira ha explicat que és molt difícil aconseguir un sistema que permeti un bon accés a peu per les persones amb mobilitat reduïda, ja que unes escales no solucionarien el problema. 

Pel que fa al parc infantil, a causa de la inclinació del terreny, la sorra s'escola amb la pluja creant petits sots. A més, l'aigua ha deixat al descobert algunes pedres al costat dels mateixos gronxadors. També exigeixen que s’arregli l'asfaltat del carrer, esquerdat a causa de les glaçades. Per tot plegat, els veïns volen més inversió municipal a la urbanització.

Després de la reunió que s’ha produït, els veïns faran arribar totes les reclamacions als grups polítics que es presentin a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.