Ciutadans reclama més inversió en justícia i agricultura

Pere Lluís Huguet, número 2 de Ciutadans per Tarragona a les eleccions autonòmiques, ha reclamat la construcció del Fòrum Judicial de Tarragona. Un equipament projectat l'any 2005 amb un pressupost de 70 milions d'euros però que, actualment, no entra dins dels comptes de la Generalitat.

Huguet ha escollit les portes de l'Audiència Provincial per reclamar que es destinin més recursos a impulsar serveis públics com és la justícia. Considera que la creació del Fòrum Judicial és imprescindible, ja que es tracta d'un servei essencial per a la ciutadania.

cs

D'altra banda, el número 2 de la candidatura tarragonina també ha subratllat la importància d'impulsar la modernització tecnològica que necessiten els jutjats. Finalment, Huguet ha opinat que l’actual govern només s’ha interessat per la justícia per benefici propi i que no ha invertit per dotar els jutjats dels recursos necessaris.

Ciutadans també ha fet campanya a Valls, on el diputat i candidat número 4 de la circumscripció de Tarragona, Francisco Domínguez ha reivindicat un increment del pressupost de la Generalitat en agricultura, que no arriba al 2%.

També ha reclamat un pla de recuperació d’espais naturals en mal estat, com és el cas dels torrents. El diputat ha aprofitat per demanar ajuts directes per al sector de la restauració, que ha hagut d’aturar la seva activitat per la pandèmia en plena temporada del calçot.

 

Programes més recents a TAC12