Ciutadans aposta per Hard Rock, el Corredor Mediterrani i per la millora de la xarxa ferroviària

El número 2 de la llista de Ciutadans per Barcelona, Carlos Carrizosa, va passar per Vila-seca per fer costat als seus homòlegs tarragonins Des de la formació tarragonina afirmen que és imprescindible activar el futur complex de Hard Rock, millorar la xarxa ferroviària de la zona i apostar en ferm pel Corredor del Mediterrani. També votar per fer front a un independetisme a qui acusen de saltar-se les lleis.

El Pavelló Municipal de Vila-seca va ser la seu d'un dels darrers actes principals de campanya de Ciutadans al territori i que va comptar amb la presència de la plana major del partit a la demarcació de Tarragona. Com a convidat estrella, Carlos Carrizosa emet un missatge contundent al votant, a qui demana que no es quedi a casa. El número 2 taronja per Barcelona diu estar cansat que el qualifiquin d'antidemòcrata per defensar la llei, la catalanitat i també la seva espanyolitat.

El cap de llista tarragoní, Matías Alonso, va comptar amb el suport de la segona cara visible de la candidatura local, Lorena Roldán. Ella mateixa aposta per convertir de nou la Costa Daurada en un imant que atregui noves inversions i que freni la fuga d'empreses. Afegeix que, per evitar que Tarragona lideri permanentment l'atur a Catalunya, cal accelerar el projecte de Hard Rock.

Pel que fa al Corredor del Mediterrani consideren que és vital activar-lo i que, malgrat que la resta de partits se'l fan seu ara, es tracta d'un projecte defensat especialment per Ciutadans, tant a Madrid com a Catalunya. D'altra banda, acusen l'antic govern de Puigdemont de no aprofitar les competències existents en matèria ferroviària i que cal transformar el servei per acabar amb els retards i garantir-ne la qualitat.

 

Programes més recents a TAC12