Constantí homenatjarà les seves víctimes de l'Holocaust

Constantí homenatjarà les víctimes locals de l’holocaust. Ho farà afegint-se al projecte Stolpersteine, que col·loca llambordes amb els noms de les víctimes dels camps nazis al punt d’origen d’aquestes. A Constantí es col·locaran davant les cases d’on provenien les vuit víctimes que van morir al camp de concentració nazi de Mauthausen.

És un dels acords que va adoptar el plenari telemàtic d’aquest mes de juliol a Constantí per unanimitat arran d’una moció impulsada des del partit socialista. El ple també va aprovar per unanimitat unes mocions de Compromís contra la intervenció de l’estat sobre les finances municipals a través de la llei d’estabilitat pressupostària i de denúncia de l’espionatge polític. D’altra banda, Compromís va reclamar al govern que aclarís si els ajuts per combatre els efectes econòmics de la Covid inclouen només establiments comercials o també autònoms.

Compromís per Constantí també va inquirir al govern perquè es manté tancada la piscina d’estiu i quina és l’acceptació que ha tingut el servei de bus a la platja, pressupostat en 11.000 euros. La resposta haurà d’esperar però al següent plenari.