La plaça Nova d'Alcover serà el punt neuràlgic de la Fira de Bandolers

La plaça Nova d’Alcover serà l’epicentre de la Fira de Bandolers. Es convertirà en una gran taverna i acollirà també diferents representacions teatrals. Aquesta edició es celebrarà de l’11 al 14 d’octubre i arribarà amb més de 50 actes.

La plaça Nova tornarà als segles XVI i XVII durant 4 dies. Es convertirà en el punt neuràlgic de la Fira de Bandolers d’Alcover i es transformarà en una gran taverna. D’aquesta manera acollirà tant teatre com música i gastronomia. El teatre de carrer, de petit i gran format, acostarà al públic diferents disputes bandoleres. A més, la plaça Nova serà un racó gastronòmic amb propostes variades.

Una altra de les novetats és que el programa incorpora un nou espectacle de públic infantil, el conte bandoler. A més la companyia local La Resclosa celebra 10 anys i tornarà al centre el municipi amb un nou format, la roda del temps. La setzena edició de la Fira del Bandoler serà de l’11 al 14 d’octubre. L’organització espera repetir o millorar les bones dades d’altres edicions.

Durant els 4 dies de fira s’obrirà un mercat d’artesania i productes de la terra amb 130 paradistes d’arreu del territori.