Carme Ruscalleda serà l'ambaixadora de l'oli de la Cooperativa de Cambrils

L'oli d'oliva verge extra de la Cooperativa de Cambrils vol ampliar encara més els seus horitzons; amb aquest propòsit, la prestigiosa xef Carme Ruscalleda s'ha convertit en la nova ambaixadora de la gamma de productes Mestral, que és de primera premsada.

La col·laboració no és un fet casual: Ruscalleda fa més de dues dècades que fa servir aquest producte. En part gràcies a ella, el Mestral s'ha internacionalitzat, ja que el va introduir al seu restaurant al Japó; després aquest oli ha arribat a 23 països diferents. La confiança es va fonamentar des del primer moment.

Que la Cooperativa de Cambrils estigués especialitzada a fer oli d'oliva verge extra de forma exclusiva va ser un factor decisiu que va convèncer Ruscalleda fa més de 20 anys. També va pesar molt la polivalència del producte.

La Cooperativa de Cambrils treu pit d'aquest fitxatge de luxe: Ruscalleda serà l'ambaixadora en aquells actes i fires en els quals es pugui trobar l'oli Mestral. La xef, amb tres estrelles Michelin al seu sarró, també elaborarà un receptari amb 10 plats que es basaran en l'oli de la cooperativa cambrilenca.