La radiografia de l'EBA

L'aturada puntual de la Lliga EBA arriba en un moment dolç per als tres equips locals. El CBT i el CB Valls encapçalen la classificació, mentre que el Salou s'acosta a la part capdavantera just abans de tancar el 2021 amb els dos derbis contra els seus veïns. Fem l'anàlisi de la categoria després de nou jornades.

Si avui s'acabés l'EBA, el CBT i el CB Valls disputarien la fase d'ascens a la LEB Plata perquè ocupen les úniques dues posicions de passi assegurat. Els blaus només han perdut un cop i continuen invictes al Serrallo, i els vallencs enllacen quatre resultats positius des que van perdre contra el mateix CBT.

DDR PI Resum bàsquet

Els tarragonins són molt joves i estan aprenent a patir amb diverses victòries ajustades que reflecteixen la igualtat de la divisió.

El Joana Ballart gaudeix d'un dels presents més dolços en anys perquè el grau de maduresa del projecte d'Oriol Pozo és òptim malgrat que venim de l'estiu dels canvis al vestidor. Això fa pensar que aquest equip pot anar a més; el bagatge, 7-2.

cb valls 27 novembre

El tercer de casa és el CB Salou, que va arribar a situar-se amb un balanç de 3-4, ara capgirat gràcies a dos caps de setmana profitosos que han aixecat els ànims per respirar l'aturada i afrontar amb optimisme els derbis contra el CBT i el CB Valls, el 12 i 18 de desembre, respectivament.

cb salou 30 novembre

Queden dues jornades per a l'acabament del 2021 i de la primera volta de la fase regular d'una Lliga EBA en què el tercer també compten amb opcions de disputar la següent ronda.

Més de la meitat dels participants són candidats ferms a tot i rivals directes dels conjunts del Camp de Tarragona.

30 NOVEMBRE BASQUET