El territori, satisfet amb l'acord de l'estació intermodal de l'aeroport

Satisfacció al territori per la construcció de l’estació intermodal de l’aeroport que tindrà connexió amb l’alta velocitat, aprofitant el vial del Corredor del Mediterrani i per tant estarà connectat amb Barcelona i Madrid. Aquesta infraestructura és una reivindicació històrica de tot el territori que fa uns anys l’Estat va descartar de desenvolupar. Ara, però l’acord entre Madrid i Generalitat per ampliar l’aeroport del Prat recull aquesta demanda.

Està previst que l’estació intermodal sigui una realitat el 2027 i permetrà connectar en 30 minuts l’aeroport amb Barcelona. De moment es desconeix si el projecte que es tirarà endavant serà el que es va aprovar ara fa deu anys. L’estació farà que l’aeroport actuï com a infraestructura complementària i pugui descongestionar el Prat. Des del territori donen per fet que això farà augmentar el nombre de vols i passatgers i que per tant, tindrà conseqüències directes a l’economia local.

ddrintermodal

L’acord d’ampliació de l’aeroport del Prat també permetrà connectar amb una estació d’alta velocitat l’aeroport de Girona, d’aquesta manera els tres aeroports que gestiona AENA a Catalunya estaran interconnectats.