La nova estació Reus-Bellisens estarà enllestida el 2025

D'aquí a quatre anys els estudiants del Campus Bellisens de la URV o els usuaris de l'Hospital Sant Joan de Reus hi podran accedir fàcilment en tren. Serà quan es posi en funcionament la nova estació Reus-Bellisens, que finalment serà una realitat després de molts anys de reivindicació. Tant el calendari d'execució de les obres, s'espera que comencin l'any 2023, com el pressupost de les mateixes, més de 10 milions d'euros, es torben fixats en el conveni acordat entre ADIF i l'Ajuntament de Reus, i que aprovarà aquest divendres el plenari reusenc.

Des del consistori reusenc han posat en valor el pol d'atracció que suposarà la nova infraestructura per al desenvolupament d'aquesta zona de la ciutat.

Una intervenció global que suposarà també la creació d'un nou pas soterrat de ciutat, les obres del qual finançarà el mateix ajuntament i que unirà els dos espais que ara queden separats per la via del tren i permetran el desenvolupament de nous plans parcials urbanístics a la part sud de la capital del Baix Camp.