La Grossa deixa 240 milions a Reus

Segona vegada consecutiva que la Grossa de Nadal s'atura al Camp de Tarragona i segona vegada que té la capital del Baix Camp com a protagonista. Aquest cop el màxim premi del sorteig de Nadal ha visitat una de les administracions que més factura al llarg de l'any, la situada a la plaça de la Pastoreta de Reus.

Tot i que no és la primera vegada que el sorteig del 22 de desembre hi deixa premis, les 60 sèries del 72897 han estat el premi més important mai donat per aquesta administració.

Cava, abraçades i molta emoció entre els guanyadors que s'han apropat fins a les portes de l'administració de la plaça de la Pastoreta. Una de les guanyadores havia adquirit el dècim entre els que repartia la empresa Indústries Teixidó de Riudecols, mentre que un altre l'havia comprat a la mateixa finestreta. Tots ja començaven a pensar com invertir els 400.000 euros guanyats.

L'any passat la capital de Baix Camp ja havia rebut gran part del premi repartit per l'administració del carrer Barcelona de Salou a través de les participacions fetes pel Casal Aragonès de Reus.