La Fira d'Artesans d'Altafulla, plena de gom a gom

Gentada de por a la Fira d'Artesans d'Altafulla, que enguany arriba a les 24 edicions. Les rodalies del Castell, les Eres i el Comunidor es van omplir de gom a gom per rebre una fira que trobava a faltar la normalitat del 2019; tot i que l'any passat es va celebrar, el format va ser reduït i restringit. Així, el que es viurà aquest 2022 serà com el que s'havia viscut sempre.

Mèrit especial per la gran assistència de visitants durant la primera jornada: el xàfec que va caure durant la primera hora de la fira no va espantar els nombrosos altafullencs i forasters que s'hi van apropar. L'oferta era molt variada davant les múltiples paradetes. Qui volia menjar, podia tastar o endur-se aliments artesanals. Del formatge als embutits, passant per les empanades, pizzes, dolços o entrepans. Tampoc van fallar les paradetes amb productes fets a mà ni els espectacles.

No només van poder gaudir els adults; els infants van disposar d'una àmplia zona de jocs, des de petites atraccions i fins als jocs de taula tradicionals. La Fira d'Artesans d'Altafulla es podrà visitar fins aquest diumenge.