Altafulla se centra a readequar Botigues de Mar

Últimes hores de feina per als operaris que han treballat durant tota la setmana per readequar la zona de Cal Vitali després del despreniment de part del restaurant Voramar. Les actuacions han permès estabilitzar l'edifici perquè no es produeixin episodis similars i col·locar sacs de sorra per si la setmana que ve torna el mal temps.

Ara els esforços de l'Ajuntament se centraran en un tram de Botigues de Mar molt afectat pel temporal. Els tècnics estan valorant diverses opcions per tal de falcar els entradors amb la voluntat d'executar-les durant les setmanes vinents.

voramar 2022 12

Des del consistori també expliquen que, un cop estabilitzat el restaurant Voramar, es començarà a treballar per legalitzar l'equipament, que incompleix la llei de Costes del 88. 

Així doncs, els fogons es tornaran a encendre aquest dissabte després de treballar a contrarellotge per condicionar part de la terrassa i menjador, posar lavabos nous i tapar el sostre de la zona de barra que comunicava amb la part damnificada.

D'altra banda, l'equip de govern altafullenc defensa que durant els pròxims mesos s'hauran d'estirar els cordons dunars per tal de protegir el restaurant i la zona de Cal Vitali.