Alternativa Altafulla critica la manca de previsió per evitar aglomeracions

Durant els quatre dies principals de la Setmana Santa Altafulla, especialment la zona de Botigues de Mar i la resta de la platja del municipi, van presentar imatges d'aglomeració de visitants que no es veien des d'abans de la pandèmia. Una situació que ha provocat la queixa del principal partit de l'oposició altafullenca, Alternativa Altafulla, que ha criticat el que entenen manca de previsió per part del govern municipal. 

És per això que demanen al govern quins han estat els mecanismes de control de compliment de les mesures que s'ha posat en pràctica els darrers dies, uns controls que posen en entredit. També creuen que no va ajudar la celebració del Pleamar Vintage Market.

Tot i que admeten que dins del recinte del festival es van complir les mesures, consideren que donades les dades de la pandèmia al municipi hagués estat convenient ajornar l'esdeveniment a altres dates amb menys afluència de visitants.

27 SANCIONS IMPOSADES

En aquest sentit, fonts municipals han xifrat en 27 les sancions imposades durant la Setmana Santa al municipi. La gran  majoria, 23 han estat relacionades amb l'incompliment de les restriccions de mobilitat, mentre que les altres quatre han estat per no dur la mascareta a la via pública.